Yhteystiedot

Kalliontie 27
85500 NIVALA

Näytä kartta

Puhelin (08) 445 8600
Faksi (08) 442 190

Etsi

Aukioloajat

ma-pe 9.00-19.00
la 9.00-15.00
su 11.00-14.00      (myös juhlapyhinä)

Palvelut

keto orvokkiNivalan apteekki on ajanmukainen suoratoimitusapteekki. Useampi reseptien suoratoimituspiste takaa erittäin joustavan palvelun. Sama farmaseutti/proviisori palvelee alusta loppuun ja asiakas voi luontevasti esittää lääkkeisiin liittyviä kysymyksiä. Muut kuin reseptivalmisteet asiakas voi valita itse palveluvalinnasta tai kysyä neuvoa asiantuntevalta henkilökunnalta. Henkilökuntaamme koulutetaan jatkuvasti lääkeneuvontaan. Itsehoitotuotteiden valikoima on kattavan monipuolinen. Meillä voit tutustua myös apteekkikosmetiikan laadukkaimpiin tuotemerkkeihin, jotka on ryhmitelty selkeästi esille.

Interaktio- eli lääkkeiden yhteisvaikutusohjelma

Ohjelma tarkistaa, sopivatko lääkkeet keskenään yhteen. Reseptilääkkeiden kohdalla lääkäri päättää potilaan lääkityksestä, esim. joskus käytetään tarkoituksella lääkkeitä, jotka lisäävät toistensa tehoa ja näin saadaan parempi hoitotulos. Itsehoitolääkkeistä monet asiakkaat haluavat tarkistaa, sopivatko ne yhteen heidän reseptilääkkeidensä kanssa.

Lääkkeiden valmistus

Jatkamme perinteistä lääkevalmistusta. Farmaseutti/proviisori valmistaa lääkkeen joko potilaan reseptin mukaan tai varastoon. Tällaisia ovat esim. itsehoitolääkkeinä saatavat oraaliset nesteet, jauheet, tipat, voiteet jne.

Kelan lisäkorvaus

Jos saman kalenterivuoden aikana asiakkaalle korvatuista lääkkeistä, kliinisistä ravintovalmisteista ja perusvoiteista, omavastuu ylittää vuotuisen omavastuuosuuden, asiakkaalla on oikeus lisäkorvaukseen. Kela lähettää tiedon ylittymisestä asiakkaalle. Loppuvuoden ajan lisäkorvauksen saa suoraan apteekistamme, Kelan lähettämä ilmoitus tulee ottaa mukaan.

DSC 1651Reseptien uusiminen

Jos reseptissä ei ole enää lääkettä jäljellä, sen voi jättää apteekkiimme uusittavaksi. Reseptit uusitaan terveyskeskuksessa. Uusimiseen on hyvä varata noin viikko aikaa. Potilaan perustietojen tulee olla terveyskeskuksessa.

Sähköisten lääkemääräysten uusimiskulut ovat:

- 1 kpl/2€

- 3 kpl tai enemmän/5€

Lääkejätteet

Vanhentuneet tai käyttämättä jääneet lääkkeet voi tuoda apteekkiin hävitettäväksi. Lääkkeet ovat ongelmajätettä, joten ne pitää hävittää asianmukaisella tavalla. Tyhjät lääkepakkaukset eivät ole ongelmajätettä.

FB f Logo blue 58